Produk


CryoBac 1-6-3
Cryobac 163 merupakan Probiotik yang telah diformulasikan khas dari Eropah dan produk ini telah mencatat jualan tertinggi sehingga 30 Billion ringgit setahun. Setiap kapsul Probiotik Cryobac 163 mengandungi 1 Billion bakteria baik dan mampu untuk hidup di dalam usus tanpa Oksigen..
Baca seterusnya..

GREENZ
GREENZ merupakan produk fiber yang unik dan amat berkesan untuk membantu menyahtoksinkan usus.Ia bukan saja mengandungi 20 jenis buah-buahan dan sayur-sayuran,malah GREENZ juga kaya dengan Probiotik,Prebiotik dan ramuan lain yang amat bermanfaat kepada usus.
Baca seterusnya..

PparLife Criptomonadales
Cryptomonadales adalah sejenis spesies alga baru. Ia dianggap sebagai "Raja Alga" kerana mempunyai nilai gizi yang paling baik diantara keluarga alga.Ia mengandungi 96 jenis nutrisi keperluan badan manusia seperti asid amino,vitamin, mineral,klorofil,β-karoten,phycocyanin dan sebagainya,jadi ia menjamin badan kita memperolehi nutrisi yang sepenuhnya..

Gamat Asli Insaan
Gamat Asli Insaan adalah 200% lebih pekat berbanding dengan Gamat jenama lain yang terdapat di pasaran.Setiap 1ml mengandungi Gamat Asli Insaan Mengandungi 220mg Stichopus Variegatus(Dari Spesis Gamat Emas).Gamat Asli Insaan yang terdapat dalam bentuk jeli dan ditambah dengan rasa buah kundur ini adalah bahan makanan kesihatan yang unggul untuk seisi keluarga..
Baca seterusnya..

Pati Delima+Mengkudu
High Valley Holistic Nutrition(USA)telah menghasilkan formula Pati Delima+Mengkudu (Noni) yang amat berkhasiat untuk menjaga kesihatan seisi keluarga.Selain tidak mengandungi pengawet ia juga mempunyai kepekatan 20-40 kali berbanding dengan buah delima dan mengkudu yang segar) menjadikan ia adalah produk terbaik untuk kesihatan anda..
Baca seterusnya..

Sure Men
SureMEN mengandungi formula 100% herba yang efektif dan merupakan satu cara yang menyeluruh untuk mengembalikan kesihatan kaum lelaki.Suremen mampu membantu masalah kaum lelaki seperti tidak bertenaga, fungsi seksual menurun, mati pucuk.Ramuan hebat campuran Tribulus Terrestris dan Cordyceps ini menjadikan SureMEN adalah Teman Rapat Buat Lelaki yang ingin sentiasa bertenaga .
Baca seterusnya..